30 Kasım 2009 Pazartesi

İZMİR URLADA SATILIK YAZLIK SATLIK YAZLIK URLA EŞSİZ BİR YAPI BU GÜZEL YALIYI ALANA TEKNE YANINDABEDAVA EVET YANLIŞ DUYMADINIZ EV ALANA TEKNE BEDAVAA!












İzmir Urla'da, Gül bahçe köyü çıkışında, Meryem yeri mevkiinde, Denize sıfır, üç tarafı deniz manzaralı,600 m2 bahçe içinde çerisinde 4 oda bir salon, 200 m2 ,Ev içerisinde 2 ayrı banyo tuvalet,modern seramikler ,her odanın kendi balkonu Kendi plajı ve iskelesi mevcut.Çok sakin ve huzur dolu bir ortam.Mükemmel balıkları avlayıp, bahçede mangal keyfi, Bahçesi bakımlı, otomatik, uzaktan kumandalı kapı,şömine,kat kaloriferi,merkezi alarm sistemi,özel alüminyum koruma sistemi, bahçede şöför ve hizmetli müştemilatı tuvaleti - duşu ayrı 3 araçlık otopark, İzmir'e 25 km mesafede, Çeşme'ye 30km mesafededir.
Yalı tasarlanırken her köşesinden deniz görecek şekilde tasarlandı.Yalı doğal bir çıkıntının üzerinde kaldığı için bir adanın üzerindeymiş hissi veriyor.
Sabahtan akşam kadar 4 ayrı rüzgar esiyor, sizi sıcak bir hava ile sıkmıyor.
Bahçede artezyen suyu vardır ve iki kez test ettirilmiştir ve Muğla hıfzısıhha kurumundan şişelemeye uygundur diye bir rapor alınmıştır.
Evin sahipleri evin yola bakan köşesine bir sebil yaptırmışlar ve oradan halka ücretsiz su vermeye devam ediyorlar şu anda.Su kendi debisiyle çıktığı gibi küçük bir su motoruyla evin her yerine basılabiliyor ve kireç oranı sıfır.
Yalıda görevli özel bahçıvan ayda 60 ytl karşılığı hem bahçeye bakmakta hem eve bekçilik yapmaktadır. Başka bir bakım parası aidatı yoktur. 2 telefon hattı mevcuttur.
Yalıyı alacak kişiye 8 metrelik bir de özel yat hediye edilecektir. 43 beygir VETUS marka bu tekne yaklaşık 50 saat kullanıldı. İçinde fish finder, wc, mutfak, motorlu demir çekme gibi sistemleri mevcuttur.
Yalının tüm tasarımını şu anda İzmir AGORA nın tasarımını yapan TEBA mimarları Fatih-Gözde Ertekin İDA TASARIM yapmıştır.2 yıllık bir çalışma sonucu bir İstanbul Boğazı yalısı olarak inşa edilmiştir.
Yalı 2 designer eşliğinde konsept inşa edildi. Çelik konstrüksiyon üzerine ithal yalı baskı tekniği kullanıldı.
Bu cennetin bir köşesi yukarıda özelliklerini yazdığımız tekne ile birlikte : 1.000.000 € ‘dur.








TANER DENİZ ERBAŞ




0542 424 35 80




0531 953 91 40








@-mail: tanererbasdidimli@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder